Sokak Hayvanları İçin Hassasiyetimizi Koruyoruz

Sungurlu Belediye Başkanlığı olarak sokak hayvanları konusunda düzenli olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımız takdir ve destek toplamaya devam ediyor. Belediye Başkanlığımıza ait ekiplerimiz hayvanların beslenmesinden tedavisine kadar birçok konuda aktif olarak çalışıyor. Belirli noktalara sürekli olarak bırakılan ekmek ve mamalarla aç kalmalarının önüne geçiyor; hastalanan ve yaralanan dostlarımızı kendi imkânlarımızla tedavi altına alıyor yahut çevre illere tedaviye yolluyoruz. En son dün karnında ur tespit edilen bir sokak köpeğini, İmran Evliyaoğlu’nun destekleri ve işbirliği ile Kırıkkale Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine ameliyat için götürdük. Şu an bakım altında olan köpek Pazartesi günü ameliyat edilecek. Her zaman her konuda sokak hayvanları için desteğini ve işbirliğini esirgemeyen İmran Evliyaoğlu’na da teşekkür ederiz.

Önceki Kuşlar bu yılda unutulmadı